שחלות אפשר לדעתת בוודאות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/08/2023 | 22:17 | מאת: שחר בת 32

יש לי שאלה אני בת 32 בריאה עם 3יילדים ברוך השם מקבלת מחזור כל חודש ואף פעם לא הייתה לי בעיה להיכנס תהריון פעם אחרונה שהייתי אצל רופאה בבדיקה שגרתית אמרה שהכל בסדר ושיש לי מלא זקיקים בשחלה פעם ראשונה שמעתי דבר כזה רציתי לשאול האם דבר כזה בוודאות מראה שיש לי שחלות פיציסטאית? או שיכול להיות גם שחלה עם ריבוי זקיקים שהיא שחלה רגילה

בהחלט יתכן

09/08/2023 | 10:42 | מאת: שחר

סליחה לא הבנתי את התשובה יכול להיות ריבוי זיקיקים בשחלה אבל השחלה לא פיסיצטית אלה שחלה רגילה?

מנהל פורום רפואת נשים