מיקופלזמה גניטליום - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/08/2023 | 16:04 | מאת: שירה

היי, ביצעתי בדיקת שתן לגילוי מחלות מין ויצאתי חיובית למיקופלזמה גניטליום. יש לציין שלא שמתי לב לתסמיני חריגים אלא ביצעתי את הבדיקה כבדיקות שגרתיות למחלות מין ז״א שאין לי מושג מתי בוודאות נדבקתי. קיבלתי אנטיביוטיקה בשם אזיתרומיצין ולאחר כשלושה שבועות ביצעתי בדיקת שתן נוספת ועדיין יצאתי חיובית. 1.האם התרופה שנתנו לי לא מתאימה? 2. האם אין דרך להחלים? 3. האם זה מסוכן שאני חיובית לזה? אשמח לעזרה בנושא תודה

התרופה מתאימה לחיידק אין השפעה קלינית ולרוב לא מומלץ לטפל בו

מנהל פורום רפואת נשים