פרימולטנור בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/07/2023 | 16:00 | מאת: לוטם

שלום וברכה, אני בת 46 סובלת בשנה וחצי האחרונות מרירית עבה ולסירוגין לוקחת פרימולטנור כדי להסדיר את העניין. לפעמים ווסת לא מגיעה חודשיים לפעמים כתמים לפעמים מגיעה אחרי שלושה שבועות. לפעמים דימומים בכמויות ולא נפסקים ואז אני לוקחת פרימוחטנןר לעצירת הדימום. בקיצור שיבוש. לפני שבועיים סיימתי ווסת ואתמול ראיתי הכתמות וורודות קלות. מאחר ואני יוצאת שבוע הבא לחופשה פחדתי לקבל שוב ולכן התחלתי בנטילת פרימולטנור פעמיים ביום. האם עשיתי נכון? יש מצב שזה בכלל לא ישפיע? אני שומרת נידה כך שיש לי בעיה גדולה להפסיק את הגלולות מתי שבא לי אודה לתשובתך

30/07/2023 | 16:02 | מאת: לוטם

אין לי מושג אם ההכתמות האלו הן תחילת ווסת או סתם הכתמות. כאמור סיימתי ווסת לפני שבועיים

30/07/2023 | 17:48 | מאת: לוון

ואם זו התחלה של ווסת האם. פרימולטנור ישפיע?

את יכולה לנסות וסיכוי טוב שזה יצליח לדחות את הוסת

מנהל פורום רפואת נשים