האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/07/2016 | 11:46 | מאת: דניאל

י בת 29 נשואה + ילד בן 3. מנסה להיכנס להריון. מחזור אחרון היה ב1.7 לפי הבנתי תאריך הביוץ הוא סביב 16-17.7. קיימתי יחסים ב 17.7. בד"כ כשבוע-עשרה ימים לפני מחזור יש לי כאבים בחזה. הפעם הכאבים הגיעו כבר ביום הביוץ ואם אקבל מחזור ימשכו כשבועיים.. האם בגלל שתמיד לפני מחזור יש לי כאבים בחזה וגם הפעם זה אומר שאין סיכוי להריון? ואם בחודש שלא יכאב לי.. אז אולי יהיה סיכוי? המחזור שלי סדיר ב"כ כל 30 יום ... תודה :)

שלום זה לא אומר כלום וחבל לנחש אם הוסת לא מגיע תבצעי בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים