מבולבלת ממש!!! אשמח לקצת סדר ועזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/07/2023 | 18:23 | מאת: ב

שלום ד"ר, אני בת 31 עם שחלות פוליצסטיות, ווסת לא סדירה (פעם ב40-50 יום), 2 הריונות ספונטניים. כעת מנסה להרות שוב. ווסת אחרונה- 13.6. ב4.7 הייתי אצל רופאת הנשים לביקורת, והיא הבחינה בזקיק בגודל 22 מ"מ, ורירית דקה (עם זאת, אמרה לקיים יחסים כי הביוץ מתקרב). שבוע לאחר מכן, ב11.7, זיהיתי הפרשות שנראו לי פוריות, בדקתי בעזרת מקלון ביוץ והוא יצא חיובי. קיימנו שוב יחסים. היום, 26.7, שוב ראיתי הפרשות שנראו פוריות, שוב בדקתי עם מקלון ושוב תוצאה חיובית!!! מציינת שמדובר ב2 ערכות שונות כך שהסיכוי שערכה לא תקינה, נמוך יותר. אני לא מצליחה להבין מה עובר על הגוף שלי. האם ייתכן שהביוץ עם זקיק בגודל 22 מ"מ יתרחש שלושה שבועות לאחר שהרופאה זיהית אותו? האם ייתכן שנוזל זרע שיצא בשתן יטה את התוצאה של מקלון הביוץ? אשמח לכל תובנה שלך. תודה רבה!

אין לי הסבר ביוץ מתרחש פעם בחודש אז כנראה אחת הבדיקות שגויה אכן זקיק של 22 מ״מ הוא ממש לפני ביוץ ולא 3 שבועות אחכ

מנהל פורום רפואת נשים