שינוי בחץ הנרבים, ומעט רטיבות...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2023 | 02:25 | מאת: שרה

מרגישה שאני לא מצליחה להיות רטובה ביחסים. משהו שלא היה. גם אם אני מגורה, עדיין לא רטובה. בנוסף, מרגישה שחץ הנקבים הפך לרפוי וכאילו התקצר! כאילו נפתחו תפרים. למרות שהלידה שלי האחרונה הייתה לפני 3 שנים. (שתי לידות ויגנאליות). פעם ראשונה קורה לי כזה דבר. גם בעלי שם לב ומאוד קשה לו בחדירה. ממה זה יכול לנבוע? תודה....

לגבי תחושת היובש ניתן להשתמש בג׳ל נגד חיכוך שניתן לקנות ללא מרשם לגבי השינוי בצורה יש לבדוק

מנהל פורום רפואת נשים