דימום חזק אחרי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/07/2023 | 18:36 | מאת: מישהי

היי. אני בת 36. סובלת מאז ומתמיד מדימום כבד מאוד ב4 ימים הראשונים של המחזור. כתוצאה מזה גם הברזל שלי נפגע. המחזור עצמו מאוד סדיר, כל 28 יום. הרופא נשים שלי רשם לי סרזט כדי להפחית את הדימומים בזמן מחזור. התחלתי ביום הראשון של המחזור, והיה לי מחזור רגיל. כעבור שבועיים וחצי עם הכדור התחיל לי דימום כבד שאני סובלת ממנו עד עכשיו, כבר 4 ימים. זה לא נראה לי מחזור כי זה לפני הזמן. הדימום יותר כבד אפילו משיא של מחזור רגיל אצלי. זה ממש קשה. הבנתי שלוקח זמן עד שהגוף להסתגל. כמה זמן זה אמור להימשך ככה? האם להמשיך לקחת את הגלולות?

בגלולות סרזט לעיתים יש דמומים לא סדירים וזה אמור להסתדר תוך חודש חודשיים

מנהל פורום רפואת נשים