דימום בין וסתי/הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/07/2016 | 15:37 | מאת: מיקה

בת 42, נוטלת פמינט מס שנים. לרוב המחזור שלי נמשך בין 4-5 ימים . ביום א' האחרון סיימתי את המחזור אך מאז ועד היום ישנם הפרשות ורודות לעיתים חומות. מידי פעם חזקות מידי פעם חלשות. בליווי כאב קל (דקירות בשיפולי הבטן התחתונה שהולכים ובאים אך נסבלים) היום (וסליחה על התיאור) בעת שהייתה לי יציאה והתאמצתי מעט היה דימום מעט מוגבר שיצא לאסלה . אני מודאגת ולא רגועה. אציין 2 אירועים מהמחזור האחרון: 1. בן זוגי ואני קיימנו יחסים בזמן המחזור (עושים זאת לעיתים רחוקות מאוד -זאת אולי הפעם השניה שעשינו זאת בשלוש השנים האחרונות. 2. באחד מימי המחזור ,היה לי קושי להוציא את הטמפון -ממש כאב והוא יצא דיי יבש למרות שהייתי בימים הראשונים יתכן ולא הכנסתי אותו כראוי . בשנה קודמת ביצעתי פאפ ואת הבדיקה הנוספת (קולקוסוקפיה(?) שיצאו תקינים.) יתכן וזה קשור ליחסי המין במחזור? יתכן ופצעתי עצמי עם הטמפון ? אשמח למענה .

שלום אי אפשר לדעת בלי בדיקה יתכן דלקת ויתכן דמום בגלל הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים