השתרשות או מחזור שהקדים?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/07/2016 | 03:21 | מאת: דקלה

שלום דוקטור, ו.א 20.06, בד"כ מחזור סדיר, הייתי אמורה לקבל וסת ב-19-20/07. טבלתי ב-02/07. בתאריך ה-14/07 ראיתי כתם בניגוב נייר טואלט, למחרת בבוקר שוב כתם ואפילו גוש קטן על הנייר (סליחה על התיאור). חשבתי שמדובר בהפלה אז הלכתי להיבדק (15/07). הרופאה לא ראתה כלום ושלחה לבדיקת ביתא שביצעתי ב-17/07 שיצאה שלילית. בינתיים הכתמים נעלמים וחוזרים רק בבדיקה פנימית, אין דימום רק כתמים בניגוב ולפעמים אפילו אין כלל. האם יתכן ומדובר בהשתרשות? יש סיכוי להריון? במידה וכן מתי כדאי לבצע בדיקה שאוכל לסמוך על מהימנותה? מדברי ניתן להבין עד כמה אני רוצה להיקלט.. רב תודות על התייחסותך.

שלום אי אפשר לדעת מה הסיבה להפרשה הדמית ואי אפשר לאבחן מועד השרשה מאחר וכבר היית אמורה לקבל מחזור אני מציע לבצע בדיקת דם חוזרת להריון

מנהל פורום רפואת נשים