מפחדת.. יש סיכוי שאני אף פעם לא אקבל?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/07/2016 | 16:39 | מאת: חלי

אני יודעת שזה אתר לנשים, אבל בכל זאת. אני ילדה בת 14 ו3 וחצי חודשים בערך.. כל החברות שלי כבר קיבלו מחזור, אבל אני לא. אמא שלי קיבלה בגיל 12 וחצי.. אז זה לא גנים. אני די נמוכה ולא ממש מפותחת אבל יש לי כבר מלא שיערות בפות.אני מתביישת לומר, אבל אני מאוננת מלא. כמעט כל יום, וזה כבר הגיע למצב שלנפיחות פנימית בשפתיים של הפות והן נהיו סגולות אפורות. אני מפחדת שהאוננות זאת הסיבה שאני לא מקבלת וגם לא אקבל אף פעם. אני ממש מפחדת ואני לא סיפרתי לאף אחד גם לא להורים שלי. אני צריכה עזרה שלא כוללת רופאים או שאני אספר להורים..

שלום אין קשר לאוננות ואת לא צריכה להיות מודאגת התחילה התפתחות שער לפי מה שכתבת ולכן איני רואה סיבה לדאגה אני מציע להמתין עד גיל 16 ואם המחזור לא יגיע לפנות לברור

מנהל פורום רפואת נשים