כאבי בטן נוראיים ומחזור ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/07/2016 | 11:36 | מאת: שיר

שלום, אני בת 43 ומעט אובדת עצות.. במשך השנה האחרונה אני סובלת מכאבים עזים בכל אזור הבטן התחתונה, מחזור פעמיים בחודש (הביוץ הוא מחזור לכל דבר). הלכתי למספר רופאים לקבלת חוות דעת, אך לא נמצאו שום ממצאים המעידים על בעיה מסויימת. המחזור האחרון שלי נמשך חודש שלם ללא הפסקה. אשמח מאוד לקבל את דעתך המקצועית.

שלום קשה לי לייעץ לך כי את לא מוסרת מספיק אינפורמציה יש לעבור ברור הכולל אולטראסאונד בדיקת ביופסיה מהרחם ובדיקת הסטרוסקופיה לאחר התוצאות ניתן להמליץ על טפול

מנהל פורום רפואת נשים