גיל הריון אינו תואם גודל עובר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2023 | 11:14 | מאת: טלי

היי, עם 2 ילדים בריאים. הלכתי לבדיקת דופק כאשר לפי החישוב שלי אני בשבוע 8 בדיוק. לפי הus שבןע 6.4 נצפה דופק. הרופאה אמרה לחזור עוד שבוע לבדיקה נוספת. האם יכול להיות שיש עיכוב התפתחותי? מה הסיבה להפרש גדול כל כך? 10 ימים . אני בוודאות יודעת מתי בייצתי כי עשיתי כמה בדיקות, כך שביוץ מאוחר זה לא הגיוני. יש מקום לדאגה? תודה

ככל הנראה ביוץ מאוחר למרות הבדיקות שביצעת אפשרות שניה היא עובר שלא מתפתח כראוי זו הסיבה שביקשו בקורת

מנהל פורום רפואת נשים