שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2023 | 19:12 | מאת: ליאת

הי שאלה איך ייתכן שבבדיקת קולופוסקופיה נראים איזורים לא תקינים (שמהם נלקח ביופסיה )ואז התוצאה הפתולוגית תקינה ?ואני שומעת ורואה מלא סיפורים שהביופסיות תקינות והכל טוב.אז מדוע האיזור נראה חשוד? איזה סיבות יש לרקמה להראות לא נורמלית חוץ ממצבים שקשורים לhpv ודיספלזיה? האם שנלקחת דגימה התשובה תהיה דיספלזיה בהכרח? מודה לך מקרב לב

אכן בהרבה מקרים הביופסיה תקינה לעיתים נראה אזור חשוד וביופסיה רואים שזה תקין לכן זה נקרא אזור חשוד ולא אזור לא תקין

מנהל פורום רפואת נשים