אולטראסןנד וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/07/2016 | 23:32 | מאת: יעל

הי , יש לי שאלה אני בהריון שבוע 23 והיום ביצעתי סקירה מאוחרת ובנוסף הרופא עשה לי גם בדיקת צוואר הרחם שזה בדיקה עם המתמר הוגינלי מה שמטריד אותי בכל הסיפור שהוא היה בלי כפפות ושם את הקונדום על האולטראסונד עם ידיים חשופות ולפני כן גירד באף מולי ומי יודע מה עוד אלוהייים): ואז הוא אמר שלא רואים טוב אז הוציא ושם כפפה פשוטה מניילון שקופה עלובה על האולטראסונד ושןב עשה את הבדיקה עם ידיים חשופות ואני ממש חוששת וכןעסת כרגע במה יכול להדביק אותי???? אני בלחץ ממש אוכלת סרטים על מחלות שאפשר להידבק בהם וכועסת על הרופא שלא נהג בסטריליות מה עלי לעשות?

שלום אין צורך בלבישת כפפות בעת ביצוע אולטראסאונד הנרתיק אינו סטרילי לחלוטין ומכיל הרבה חיידקים

מנהל פורום רפואת נשים