איחור המחזור - בקטריאל וגינוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/06/2023 | 14:00 | מאת: אור

שלום דוקטור, ביום ראשון האחרון הייתי אצל הרופא שאובחן אותי הבקטריאל וגינוזיס ונתן לי זידובל למשך 5 ימים (עקב הופעה של הפרשות מרובות לאחר קיום יחסים מוגנים עם קונדום). טרם השתמשתי בתקופה עקב הופעת ווסת בימים הקרובים, אך הווסת מאחרת ביומיים, ורציתי לדעת האם זה יכול לנבוע מחוסר האיזון החיידקי בנרתיק. תודה ויום טוב.

07/06/2023 | 14:07 | מאת: אור

אוסיף כי אני לא נוטלת גלולות,ובימים האחרונים יש לי תסמינים לפני מחזור. בנוסף, הופעת ההפרשות פוחתת מיום ליום (ללא טיפול עדיין).

אין קשר

כדאי בכל זאת לשים את הטפול לאחר המחזור

מנהל פורום רפואת נשים