כמות דם במחזור פחות מרגיל לפעה הראשונה בחיים שלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/07/2016 | 13:20 | מאת: דנה

אני בת 25, מתקופה שנתיים היא סובלת מכאבי מחזור בכאב, בטן, רגליים, חום.. והיא מאורגנת לפי המועדים בנוסף לזה הכמות במהלך המחזור רגיל ותמיד תהיה אצלי בתקופה 6 ימים. אני רווקה ובתולה והיום קבלתי מחזור בכמות דם נמכוה מאוד ואין לי כאבים בכלל, אני מפחדת מזה כי אף פעם לא קרה לי, מישהו שיש לו ידע או מושג על זה יגיד מה צריך לעשות?!!! תודה

שלום אם זה קורה פעם אחת אין לזה חשיבות אם יקרה גם בחודש הבא כדאי לבצע בדיקות הורמונליות

מנהל פורום רפואת נשים