חיפה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2016 | 14:02 | מאת: שחר

שלום, אני נוטלת גלולות כבר שנה וחצי לפני חודשיים עשיתי הפסקה חד פעמית לחודש לצורך בדיקה הרמונטלית. חזרתי לקחת גלולות אחרי חודש מהיום הראשון של המחזור והדימום המשיך 20 ימים לאחר 20 יום הפסקתי את הגלולות למשך 5 ימים לפי המלצת רופא וחזרתי לקחת חפיסה חדשה משום מה אחרי 10 ימים קיבלתי מחזור שוב פעם ושוב פעם את הגלולות למשך 5 ימים אך בכל זאת הדימום נמשך אני כבר ביום ה7 של המחזור למרות שהתחלתי לקחת גלולות ביום החמישי אני אשמח לעזרה זה מאוד מתסכל ואני לא יודעת איך להפסיק את הדימום . תודה

שלום לדעתי כדאי היה להמשיך בגלולות כעת כדאי להמשיך כרגיל עד סוף החפיסה ניתן לחזק עם כדור אסטרוגני נוסף דרך הרופא המטפל או לחכות לחפיסה הבאה ואז סביר שהדמום יפסק

מנהל פורום רפואת נשים