פטריה מסוג קנדידה אלביקנס חוזרת ונשנית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/05/2023 | 11:51 | מאת: סיון

אני סובלת מפטריה קנדידה אלביקנס שמידי פעם חוזרת ומתפרצת.ולאחרונה התדירות עולה (כ3 פעמים בתק' של חצי שנה בערך) עכשיו אני אחרי טיפול באגיסטן +2 כדורים של פלוקונזול ועדיין יש לי תחושת צריבה.(כשההתפרצות היתה לפני כשבועיים) מה אפשר לעשות? תודה

שלום אפשר לתת טפול מונע בפלוקנול לחצי שנה תתייעצי עם הרופא המטפל

07/05/2023 | 09:46 | מאת: סיון

העניין הוא שאני בתכנון הריון.. האם יש משהו אחר יעיל? אפילו טבעי?

07/05/2023 | 10:16 | מאת: סיון

בנוסף, רציתי לדעת האם יש נוזל או אבקת כביסה מומלצים וגם סבון אינטימי שכדאי להשתמש? הבנתי שאולי אלה גורמים לבעיית הצריבה.תודה

מנהל פורום רפואת נשים