סיזוניק ואנטיביוטיקה אמוקסיקלב

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2016 | 08:54 | מאת: אומה

אני משתמשת בגלולות סיזוניק כבר כשנה. כעת קיבלתי טיפול אנטיביוטי באמוקסיקלב 875 מ"ג שני כדורים ליום למשך 5 ימים. לקחתי עד עתה כ20 גלולות בחפיסה של סיזוניק מתוך 91 הגלולות בחפיסה. האם האנטיביוטיקה פוגעת ביעילות הגלולות? אם כן לכמה זמן היא פוגעת? האם אני צריכה להשתמש באמצעי מניעה חיצוני כמו קונדום למשך כל החפיסה הזו, זאת אומרת לכמעט שלושה חודשים

שלום יש ירידה באמינות הגלולה למשך 10 ימים לאחר הפסקת האנטיביוטיקה ולכן כדאי להשתמש גם בקונדום

מנהל פורום רפואת נשים