דימומים חוזרים בין וסתיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/04/2023 | 05:55 | מאת: כרמית

הייתי עם מירנה 3 שנים , היו דימומים חלשים אך לאחר המחזור הופיעו כתמים חומים ולפעמים בניגוב צבע ורדרד. הוצאתי את המירנה הייתי 3 חודשים ללא אמצעי מניעה , בחודשיים הראשונים לא היו דימומים אחרי מחזור , אך בחודש השלישי שוב היו כתמים דימום חלש לאחר המחזור , לאחר בדיקת רופאה לא מצאה מה הבעיה , נלקחה ביופסיה ועשיתי פאפס והכל יצא תקין . שוב שמתי מירנה ושוב יש כתמים חומים לאחר המחזור , י שלציין שיש לי 10 ימים נקיים לאחר מחזור ושב מופיעים כתמים , כל היה גם העבר , בדיוק 10 ימים. הרופאה גם נתנה לי גלולות וכדורים שיעזור אך זה לא עזר. אני שומרת נידה וזה מאוד קשה. מה יכול לעזור להפסיק את הכתמים.

אני חושב שגלולות יעזרו יותר אבל יש לבדוק את כל הנתונים

01/05/2023 | 20:57 | מאת: כרמית

גלולות לא עשו טוב, גרמו לגושים בחזה ולשד שלישי בבית השחי , האם יש פתרון אחר?

מנהל פורום רפואת נשים