מחזור באמצע חבילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/07/2016 | 13:59 | מאת: דנה

בחודש שעבר שכחתי לקחת גלולה וכתוצאה מכך קיבלתי מחזור כשבוע לפני שהייתי אמורה לקבל. הפסקתי את החבילה וכשהסתיים המחזור התחלתי חבילה חדשה החודש קרה שוב בדיוק אותו הדבר-שכחתי גלולה אחת-קיבלתי שבוע לפני הזמן. מה לעשות ? האם שוב להפסיק את החבילה ולאחר המחזור להמשיך חדשה? אני כבר הרבה שנים עם גלולות ואף פעם לא קרה שקיבלתי מחזור בגלל ששכחתי גלולה אחת.

שלום כששוכחים גלולה יכול להופיע דמום ואת כמובן לא מוגנת כדאי להמשיך עם הגלולות ולא להפסיק

מנהל פורום רפואת נשים