צריבה בצוואר הרחם ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/03/2023 | 07:33 | מאת: ג'סיקה

שלום, עברתי טיפול במשחת ארגנטום כולל לקיחת ביופסיה. הרופא אמר שהמשחה הזו אמורה לעצור דימום קל שהיה בצוואר הרחם, אבל יום אחרי ויש עדיין דימום אפילו יותר מלפני הטיפול אז מה התועלת של המשחה הזו אם הדימום לא רק שלא הפסיק אלא מאז הטיפול התגבר? ואיך מפסיקים את הדימום הזה? אולי הדימום מהביופסיה? התור הבא לרופא או לכל רופא אחר של צוואר רחם הוא רק עוד חודש וחצי. מה אני אמורה לעשות עד אז?

שלום אכן ארגנטום מונע דמום רק בחלק מהמקרים יתכן שהדמום מה ביופסיה אם הביופסיה תקינה ניתן לצרוב עם לייזר בינתיים לא לעשות כלום הדמום יפסק בהדרגה

מנהל פורום רפואת נשים