שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/06/2016 | 20:01 | מאת: היי

היי שאלה קטנה.. לפני שלושה שבועות עשינו סקס וזה היה בביוץ כל השבועות האחרונים אני מרגישה בהריון ויש לי גם תופעות של הריון אבל לפני שבוע קיבלתי מחזור, הקטע שלפי הבנתי השתרשות היא רק אחרי שלושה שבועות ורק עכשיו ( כמה ימים אחרי שנגמר המחזור) עברו שלושה שבועות האם יש סיכוי שאני בהריון ואם כן מתי אפשר לבדוק את זה שוב?

שלום אם קיבלת מחזור במועדו הרי שאת לא בהריון אפשר בכל מקרה לחזור על בדיקת ההריון ההשרשה היא כ -23 ימים אחרי הביוץ

מנהל פורום רפואת נשים