פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/06/2016 | 22:52 | מאת: נעה

שלום, לקחתי פוסטינור ביום רביעי לפני שבוע, ביום ראשון התחיל לי דימום (למרות שאת המחזור הייתי אמורה לקבל רק בעוד שבוע מהיום) היום- חמישי הדימום עדין לא פסק- לא אופייני למחזור שאני מכירה. ואני גם מרגישה קצת נפיחות בתוך הנרתיק (ללא כאב או גרוד) כאשר אני שמה טמפון אני רואה דם רק על צד אחד של הטלפון (הצד האחורי) ואין דם על החלק העליון. אני ממש לחוצה ולא יודעת מה זה. אם משהו בבקשה יוכל לעזור לי.. תודה רבה!!

שלום הדמום נובע מהפוסטינור וזה תקין אם הוסת מאחר כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים