ירידת מים שבוע 17

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/06/2016 | 12:28 | מאת: הריונית

שלום לפני מספר ימים הרגשתי תחתונים רטובים יתר על המידה וניגשתי להבדק במרפאת הנשים. הרופא עשה לי אולטרהסאונד וראה שהכל תקין. ביקש שאעקוב אחרי זה. למחרת הרגשתי רטיבות שוב..אבל פחותה. זה הדאיג אותי וחזרתי לרופא. ביקשתי שיבדוק עם הקיסם. הקיסם יצא כחול והוא אמר שזה לא וודאי והפנה למיון. במיון בדקו עם קיסם. יצא כחול. אמרו לא וודאי תחזרי מחר. למחרת חזרתי- אותה התנהלות. ביקשו שאתנקה כמה ימים (משאריות עקב קיום יחסי מין וג'ל לבדיקה וואגינלית) ואז אלך שוב להיבדק. אלא אם כן יהיו דברים חריגים... עוד במיון התחלתי לסבול מכאבי בטן תחתונה. לחצים והתכווצויות. אמרו שצוואר הרחם ארוך מאוד ושאי אפשר לעשות מוניטור. ושוב- שהכל תקין ואין דרך להבין מהם הכאבים הללו ואיך להתמודד עמם. כאמור- היו רק יומיים של הרגשת רטיבות חד פעמית. אתמול והיום לא הייתה הרגשה כזו. האם זו יכולה להיות ירידת מים למרות שאין תדירות עקבית ומרובה של הרטיבות ? האם יש חשש מכאבים בבטן תחתונה כאשר כל הבדיקות (שעשו)תקינות? האם אני יכולה לגשת שוב למיון ולבקש בדיקות נוספות שקיימות וניתן להשתמש בהן? מה נותר לי לעשות חוץ מלנוח ולחשוב חיובי ולהיבדק בעוד יומיים ? תודה מראש מודאגת

שלום כאשר יש ירידת מים בשבוע 17 רואים באולטראסאונד מעוט מי שפיר מה שלא היה כך אצלך מבחן הקיסם אינו אמין כפי שנמסר לך אם צואר הרחם ארוך אין חשש שהכאבים הם משמעותיים לכן נשאר רק לנוח ולהמתין בהצלחה

מנהל פורום רפואת נשים