כניסה ראשונה להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/01/2023 | 15:32 | מאת: אנונימי

שלום, בת 29 בריאה ללא מחלות קודמות לא מעשנת אחרי 2 הריונות מחוץ לרחם, הראשון עם התערבות של מטוטרקסט והשני נפל לבד. יש לי תור לצילום רחם שבוע הבא. רציתי לשאול מה סביר להניח שהבעיה הגורמת? והאם נוכח המצב הצילום רחם צפוי להיות כואב מהרגיל ?

שלום תתכן בעיה בחצוצרות ויתכן ולא תמצא כלל סיבה יתכן ויכאב יותר אי אפשר לדעת

10/01/2023 | 18:15 | מאת: אנונימי

תודה רבה ד"ר, מאחר שזה 2 הריונות מחוץ לרחם בצד ימין ישנה בעיה בחצוצרות אך מה סביר שזה יכול להיות ? והאם יש הבדל במשמעות בין הידבקויות לבין חסימה בחצוצרה ?

מנהל פורום רפואת נשים