המשך לאחר פספוס גלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/06/2016 | 10:05 | מאת: אנה

היי אני לוקחת גלולות אמילי שנים ופספסתי החודש את גלולה מספר 10. (גיליתי רק כמה ימים אחרי ככה שלא לקחתי אותה בכלל) מהגלולה ה11 המשכתי כרגיל. מה אני אמורה לעשות בסוף החבילה- האם לקחת החודש 20 גלולות ולקבל מחזור כרגיל או לדחות את המחזור ביום ולקחת 21? או שכדאי בכלל להמשיך לחפיסה הבאה ברצף? קראתי שאם פספסתי גלולה לא בתחילת החפיסה אז ההגנה נפגעת לשבוע ואחרי זה אני מוגנת שוב. האם זה נכון או שאני צריכה לחכות לסוף החבילה ורק אז אהיה מוגנת שוב? תודה

שלום את לא מוגנת כל החודש כדאי לקחת רק 20 ימים ואחכ לעשות שבוע הפסקה

מנהל פורום רפואת נשים