ריח לא טוב

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/06/2016 | 09:37 | מאת: מעיין

שלום, אני שואלת כאן אחרי שהייתי אצל רופא לאבחון כי לקח המון זמן עד שהגיע התור שלי ובזמן שהייתי אצלו בבדיקה לא היו תסמינים. בחודשים האחרונים יש לי ריח לא טוב מהנרתיק, שמתי לב שזה קורה תמיד בשבוע שלפני המחזור. כשהייתי אצל הרופא לא היה ריח ולא שום דבר חריג אחר (הפרשה או אדמומיות). הוא נתן לי מרשם לDalacin vaginal פתליות ולDermacombin משחה, ואמר לי להשתמש בהם במידה והריח חוזר כי זה נשמע כמו דלקת חיידקית. אני שוב בימים שלפני מחזור, והריח חזר. אני יודעת שאי אפשר לאבחן דרך הפורום אבל לא רוצה לקחת סתם אנטיביוטיקה. הריח הוא ברור, וגם זה שזה בימים שלפני המחזור זה בבירור. האם זה מוכר לך ריח לא נעים בזמן הזה של החודש? יש לי עבר של ureaplasma והרופא נשים הקודם שלי אמר שזה הורג את תאי הזרע ואנחנו רוצים הריון. תודה רבה וסליחה על האירוך.

שלום בהחלט יתכן שהריח הוא מדלקת חיידקית אני מציע לעשות כפי שהציע לך הרופא

מנהל פורום רפואת נשים