כאבי בטן בהריון שליש שני

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2023 | 15:29 | מאת: פיג

היי אני בשבוע 18 בהריון ויש לי ביומיים האחרונים כאבי בטן בערב היה לי כאבי בטן עליונה (אציין שזה היה יומיים אותם כאבי בטן באותו שעה למשך שעה ואחרי שעה של מנוחה במיטה זה עבר) והיום יש לי כאבי בטן כלליים בבטן מידי פעם למעלה (שמרגיש יותר משהו כמו עיכול) ולפעמים למטה כמו מיני כאבי מחזור האם זה מדאיג? אציין שאני מרגישה תנועות (אני בהריון שלישי) תודה אני ממש בלחץ

כדאי לפנות לבדיקה

03/01/2023 | 15:37 | מאת: פיג

פניתי לבדיקה, הרופא עשתה אולטראסאונד פנימי וחיצוני ובנוסף בדקה אורך צוואר והכל היה תקין. בדקו לי שתן ואמרו שאין התיבשות (לפי הסטיק הזה עם הקוביות). והכאבים ממשיכים זה ממש מרגיש כמו כאבי מחזור\צירים- זה בא והולך. מה זה יכולל להיות? צריך מנוחה? תודה

מנהל פורום רפואת נשים