איחור מחזור בעקבות נטילת פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/06/2016 | 13:58 | מאת: NUR11

שלום, שמי נורית ואני בתחילת החודש נטלתי פוסטינור בשל קיום יחסים לא מוגנים. הייתי רוצה לדעת כמה המחזור החודשי אמור להתעכב/לאחר? כיוון שבעבר נטלתי בגין אותן נסיבות וכעבור מספר ימים היה לי דימום דמוי מחזור כי כידוע לי זהו לא המחזור המקורי ולאחר מכן הופיע המחזור המקורי והכל בסדר. כשנטלתי כעת היה רק סתם דימום וכעת אני מחכה (במתח רב למרות שעשיתי בדיקות היריון וכולן יצאו שליליות) למחזור המקורי. חשוב לי לציין שאני גם ממשיכה לקיים יחסים אך אני גם רוצה להתחיל לקחת גלולות והדבר הוא בלתי אפשרי ללא הופעת המחזור החודשי. מה עליי לעשות?

שלום אי אפשר לדעת מתי יופיע המחזור ויש להמתין עד למחזור על מנת להתחיל גלולות

22/06/2016 | 07:47 | מאת: NUR11

ובכן קיבלתי דימום הבוקר, אני חושבת (מקווה בכל אופן) שכבר מדובר במחזור... השאלה שלי היא מה עליי לעשות עכשיו? קיבלתי בזמנו מהרופאה גלולות מסוג מינס. כבר התבלבלתי ושכחתי כל מה שהיא הסבירה לי וההסבר מבלבל אותי עוד יותר... עליי לקחת כעת כל יום למשך החודש גלולה או רק בימי המחזור?

מנהל פורום רפואת נשים