לא לקחתי גלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2016 | 13:18 | מאת: רוני

שלום לכולם, לפני יומיים לקחתי גלולה בשעה 11 בערב ולאחר מכן היו לי כאבי בטן ושילשלתי כשעה לאחר נטילת הגלולה. היום קיימתי יחסי מין וחבר שלי גמר בפנים. כמו כן, היום אני מתחילה את הכדורים הלבנים. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? אני לא יודעת האם זה נורא ששילשלתי לאחר נטילת הגלולה. האם אני בסיכון? חשבתי אולי להתחיל חפיסה חדשה ולא לקבל וסת? האם זה נכון? מחכה לתשובה מהירה ככל האפשר. תודה רבה מראש

שלום הגלולה לא נספגה ככל הנראה ולכן המניעה לא שלימה אין מה לעשות אם הוסת לא יגיע - יש לבצע בדיקת הריון חיבור חפיסות לא יעזור

18/06/2016 | 20:53 | מאת: רוני

והאם יש בכלל סיכון בלקחת פוסטינור באופן חד פעמי?

18/06/2016 | 21:00 | מאת: רוני

האם יש בכלל סיכון בנטילת פוסטינור? אפילו אם זה באופן חד פעמי?

מנהל פורום רפואת נשים