בחילות בוקר ושאלה בקשר לשליש הררשון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/12/2022 | 07:31 | מאת: בחילות בוקר

שלום לך יש לי שאלה בקשר לבחילות בהריון. אני יודעת שזה לא משהו פסיכולוגי אלא הורמונאלי. אבל איך יתכן שכשאני בבית בשיגרה של קימה לעבודה וחזרה ממנה אני גמורה מהרגע שאני פותחת את העניים עד שאני עולה לישון הבחילות לא עוזבות וכשאני הולכת שבת להורים בחברת משפחה אני קמה בבוקר בסדר ועטבר עלי יום ללא בחילות כששבוע שלם קודם זה היה נורא. ושוב כשחטזרת לשיגרה הכל חוזר באותה מידה ויותר. יש לזה הסבר?? נורא מעניין אותי. ושאלה נוספת, האם יש הגבלה במס הפעמים שמותר לקיים יחסים בשליש הררשוו? זה פוגע בעובר?

שלום אין לי הסבר לכך אין מניעה לקיים יחסים בכל תדירות שטובה לך

מנהל פורום רפואת נשים