נוברינג, טבעת וגינלית.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/06/2016 | 20:54 | מאת: אור

שלום רב. אני משתמשת מזה שנה וחצי בטבעת נוברינג. לפי דעתי מאותו הרגע החלו לי לעיתים דימומים במהלך קיום יחסי מין. לאחר בדיקת פאפ תקינה, ובדיקה אצל רופא נשים כאשר הכל תקין ניתנו לי נרות למשך שלושה ימים כדי לטפל בדלקת שככל הנראה נמצאה שם. גם לאחר השימוש בנרות, הדימומים מגיעים לעיתים במהלך קיום יחסי המין. אני משערת שהטבעת מתחככת בחלק הפנימי ופוצעת אותי. האם יש סיבה אחרת לכך? האם אפשר להוציאה במהלך יחסי המין ולהחזירה לאחר מכן? תודה רבה

שלום כדאי לבצע גם קולפוסקופיה אפשר להוציא למשך היחסים ואחכ להחזיר

מנהל פורום רפואת נשים