מחזור לאחר הלידה כמה זמן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/06/2016 | 14:38 | מאת: ללי

שלום וברכה אני ילדתי ב 10.4 ועדיין לא קבלתי מחזור לפני כמה ימים הופיעו סימני מחזור ואז היה קצת דימום והפסיק אחרי איזה יומיים שוב אתמול ב 5.6 ממש היה נראה מחזור כבר קצת יותר דימום ואז היום כאילו כלום ממש טיפה ורוד בניגוב מזה אומר חשוב לציין כי בבדיקה אצל רופא נשים לאחר הלידה הוא אמר שיש ציסטה האם יש קשר למחזר בגלל זה שלא מופיע נורמאלי? וגם אני רוצה להתחיל עם מדבקות האוורה למניעה ואני לא יודעת מתי כי יש מחזור או אין לא ברור לי אשמח לתשובה בהקדם האם יכול להיות כ"כ הרבה זמן שאין מחזור

שלום יתכן דמום לא רגיל לאחר הלידה אני מניח שאת לא מניקה ואז המחזור צפוי להגיע 1-3 חודשים לאחר לידה כדאי להתחיל עם המדבקות ביום הראשון של המחזור

מנהל פורום רפואת נשים