מחזור לא תקין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/06/2016 | 11:59 | מאת: שני

שלום, בדרך כלל המחזור שלי תקין וגם קבוע באותו תאריך, יום לפה או לשם. המחזור לפני האחרון שלי, הקדים לי בשבוע, הייתי אחרי תקופה לחוצה, והבנתי שיכול להיות שזאת ההשפעה של זה, אציין כי המחזור היה כהה וחלש יחסית, לא היה צורך בתחבושת של מחזור. והוא ערך כ3 ימים, שמחזור אצלי זה שבוע לפחות. שוב הגיע תאריך המחזור, הפעם הגיע הדימום ההתחלתי כמה ימים לפני התאריך שהייתי אמורה לקבל , ושוב אותו מחזור, מועט, כהה, וכו.. אציין כי אחרי שני המחזורים הללו עשיתי בדיקת הריון. בנוסף אציין כי הייתי אצל רופאת הנשים במחזור האחרון, בדיוק ביום שזה התחיל הדימום, היא עשתה לי אולטרסאונד ואמרה כי זה לא מחזור, איך היא יכולה להבדיל בין מחזור לבין דימום בין וסתי? האם יכול להגיע הדימום בין וסתי בזמן מחזור במקומו? אם התחלתי גלולות ביום של הדימום, זה אומר שאני לא מוגנת? ומזה בכלל יכול להיות???

שלום בזמן מחזור רירית הרחם דקה וכך אפשר לאבחן אבל זה לא מדויק אם התחלת גלולות את מוגנת יתכן שכדאי לשקול ברור הורמונלי

מנהל פורום רפואת נשים