קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/06/2016 | 18:54 | מאת: בת-אל

היי קיימתי עם חבר שלי בפעם הראשונה יחסי מין לא ירד לי דם בפעם הראשונה ואחרי כמה ימים קיימנו שוב וגם שם לא ירד זה אמור להדאיג אותי? (השתמשנו באמצעי מניעה) ויש לי עוד שאלה המחזור שלי לא סדיר והייתי אמורה לקבל יומיים אחרי קיום היחסים בפעם הראשונה ועדיין לא קיבלתי ועבר כבר ארבעה ימים מהיום האחרון של המחזור שהייתי אמורה לקבל הגיוני שהוא מאחר בגלל קיום היחסים?

שלום בהחלט יתכן שלא ירד דם וזה לא מדאיג אין קשר בין מועד הוסת ליחסים כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים