גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/05/2016 | 06:50 | מאת: רוני

היי אני משתמשת לגלולות פמינט כבר כמעט 4 שנים. בחודש הקודם שכחתי גלולה וכשנזכרתי יום אחרי לקחתי.והמחזור הקדים לי ביומיים(אם זה קשור). החודש לקחתי תגלולות באופן מסודר אפילו שהייתי בחו"ל והיו הפרשי שעות גדולים (לא יודעת כמה זה משנה)לקחתי מסודר. המחזור עדיו לא הגיע.בדרך כלל הוא מגיע 5 ימים אחרי סיום החפיסה.בחודש הקודם הגיע 3 ימים אחרי סיום החפיסה.וזה היה מוזר. כרגע אני 6 ימים אחרי סיום החפיסה ועוד לא קיבלתי. יש לציין שקיימתי יחסים אחרי סיום התפיסה. יש ממה לחשוש?

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ואם היא שלילית - להתחיל חפיסה חדשה כרגיל אחרי 7 ימים של הפסקה

מנהל פורום רפואת נשים