דימום בין וויסתי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/05/2016 | 22:26 | מאת: דניאל ג

בת 21, נוטלת גלולות מינס כבר יותר משנתיים.היו לי מעט דימומים בזמן יחסי מין ולאחר בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה עשיתי ביופסיה והכל יצא תקין . הרופאה אמרה לי להמשיך להיות במעקב. אבל למרות שהכל תקין הבעיה לא נעלמה והחודש היו לי הפרשות חומות לא בזמן מחזור, ואף מעט דימום בזמן יחסי מין. האם אני צריכה להחליף גלולות? אם כן, האם אני יכולה לחבר את החפיסה של הגלולות הישנות עם גלולות חדשות?(אני נוסעת לחופשה וזה יוצא לי על זמן מחזור).

שלום כדאי לנסות להחליף גלולות לא כדאי לצרף חפיסות בחפיסה הראשונה

מנהל פורום רפואת נשים