לגבי שאלה קודמת-דפסטון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/05/2016 | 13:30 | מאת: מיכל

לגבי שאלתי הקודמת על לקחית כדורי דפסטון דחיית המחזור עם אני לוקחת 2 כדורים במשך שבוע בכול יום אז מדוע זה לא יצליח והמחזןר יגיע בזמן לקיחת הכדורים ? עם הרןפא נתן לי כדורים אלה שידחו לי את המחזור אז למה שהמחזור כן יופיע ולא יצליח לי אין כדורים שבוודאות יצליחו? רוב הסיכויים שלא יצליח? והמחזור לא יגיע תוך יום יומים? יגיע לאחר כמה ימים ? או שיכול להיות תוך יום.. אז אך הכדורים עוזרים בדחיית מחזור עם אני לוקחת 2 ביום זה אמור לעזור לא? עם אני מסיימת בשבת זה אמור לפחות להגיע אחרי כמה ימים נכוו? סליחה!! ויום טוב..

שלום אין הצלחה של 100% ולא ניתן לדעת כמה ימים אחרי הפסקת הטפול יופיע המחזור

מנהל פורום רפואת נשים