שאלה דחופה לגבי גלולת היום שאחרי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/03/2022 | 16:24 | מאת: טל

שכבנו ביום שני בערב לפני שבועיים. הקונדום נקרע. לקחתי למחרת תוך 9 שעות גלולת היום שאחרי. עשיתי היום בדיקת בטא שיצאה שלילית. האם אני יכולה להיות רגועה או שזה מוקדם מידי? תאריך וסת אחרונה 23/02. מקבלת בד"כ כל 28 יום. אין לי עדיין דימום. רק היו קצת כתמים בימים שאחרי הכדור

שלום אם היה נוצר הריון מהיחסים לפני שבועיים בדיקת ההריון היתה צריכה להיות חיובית בכל זאת אם את לא מקבלת וסת תוך כמה ימים כדאי לחזור על הבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים