הריון עם התקן תוך רחמי נחושת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/07/2021 | 21:41 | מאת: מימי

שלום, אני 3 חודשים אחרי לידה שניה, עם התקן תוך רחמי רגיל.עקב איחור במחזור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית, בדיקת בטא בדם=6 .שלושה ימים אחרי בטא=46 היום נבדקתי ע"י רופאת נשים, ההתקן במקום לא זז בנוסף, לא הצליחה לראות שק הריון/לדעת אם זה ברחם או מחוץ לרחם. אני מאוד לחוצה מזה, מפחדת שזה מחוץ לרחם. האם בכל זאת כדאי להוציא את ההתקן בקרוב לפני ששק הריון יגדל או שעדיף לחכות ולעשות הוצאה בשיטת היסטרוסקופיה. תודה

שלום אי אפשר לראות שק ברחם ברמת ביתא כזו. מאחר והסכון להפלה בהריון עם התקן גבוה יותר אני מציע להוציא את ההתקן כבר עכשיו

06/07/2021 | 08:28 | מאת: מימי

מה הסיכוי להפלה בשלב כזה? אם אוציא את ההתקן

שלום לא יודע להגיד לך באחוזים

מנהל פורום רפואת נשים