הורמונים והחלפת כדורי גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2021 | 21:13 | מאת: לילך

שלום רב, הייתי אצל רופא נשים ובמשך שלושת החודשים האחרונים הוא ביקש שאחליף 3 סוגי כדורים התחלתי עם ויז המשכתי לפמינט ועכשיו הוא רוצה שאנסה דיאנה. עם התחליף הגנרי של פמינט הרגשתי מאוד עצובה והרגישה ובנוסף זו הפעם הראשונה שכשנסיתי להוריד שיער נהיו לי כוויות מזה. אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם להקשיב לרופא ולנסות עוד פעם לשנות או להמשיך את הטיפול הנוכחי (קיבלתי מרשם לפמינט ל3 חודשים , חבל על הכסף של כל הכדורים האלה).... מרגישה שלא ברור לי מה לעשות קצת כמו משחק... אשמח להבהרה בבקשה

01/04/2021 | 21:14 | מאת: המשך לשאלה

יש לציין שיש לי שיעור נוראי מהשינוי בכדורים וגם פצעים בחזה מאובחנת עם שחלות פולצסטיות. לא יודעת כיצד להמשיך

שלום לא ברור לי למה התחלת אם זה בגלל שעור ופצעים הרי שדיאנה מאד מתאימה לכל תרופה ולכל גלולה יש תופעות לואי צריך להמתין לפחות 3 חודשים כדי לראות הטבה ולהתגבר על תופעות הלואי שלרוב חולפות תוך 3 חודשים

מנהל פורום רפואת נשים