מדבקות אוורה ודימומים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/03/2021 | 22:55 | מאת: שי

שלום. התחלתי להשתמש במדבקות אוורה, את המחזור הראשון קיבלתי ובמחזור השני הייתי צריכה לצאת לחופשה, בשבוע ההפסקה שבו מורידים את המדבקה ומקבלים מחזור, המשכתי להדביק מדבקה כדי לדלג על מחזור אך לא רק שירד דם, מאז הדימום והכתמים לא הפסיקו גם כשהמדבקה עלי. כרגע אני במדבקה השנייה ומחר מחליפה לשלישית ועדיין יש כתמים ודימומים, מה לעשות? להוריד את המדבקה לפני הזמן ולקבל מחזור? להמשיך להדביק את המדבקה השלישית ובשבוע הרביעי להוריד? אשמח לעזרה!! תודה רבה

שלום כדאי להמשיך לשלישית ואז לעשות שבוע הפסקה

01/04/2021 | 10:51 | מאת: שי

קודם כל תודה רבה לך על התשובה, אך כבר הורדתי את המדבקה על מנת לקבל מחזור מכיוון שחשבתי שכך או כך אני כבר מדממת קרוב לחודש אז עדיף לקבל מחזור ושאחרי שבוע הדימום יפסק מאשר להמשיך לדמם עוד שבועיים ברצף... האם זאת בעיה? והאם אני לא מוגנת? אשמח לתשובה תודה רבה

מנהל פורום רפואת נשים