התחלת וסת שאלות והסבר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/03/2021 | 18:02 | מאת: שייר

ביתי בת ה12 קיבלה וסת פעם ראשונה לפני חצי שנה . הוסת השלישית שקיבלה התחילה לפני 3 שבועות.. היה לה דימום קל, דימום כבד ואז נחלש .. ומאז יש לה ימים או שעות נקיים לגמרי ואז שוב דימום קל וטרי .. האם זה נורמלי או שמצריך בדיקה? אשמח אם תוכל בבקשה להסביר למה לצפות בזמן הקרוב עד שייתייצב המחזור . כדיי שאוכל להסביר לה ולהפסיק להילחץ

שלום זה נורמלי בגיל הזה עד שהורמונים מתייצבים זה עלול לקחת עד גיל 16 לעיתים יהיו דימומים או אפילו חודשים ללא דמום אם יש דמום חזק כדאי לקחת אותה לברור וטפול

מנהל פורום רפואת נשים