מחזור שהקדים והשלכות על הביוץ והמחזור הבא

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2021 | 19:51 | מאת: אמילי

קודם כל, תודה רבה לך על המענה המהיר לכל הנשים פה. לא מובן מאליו בכלל. הייתי אמורה לקבל מחזור ב2/3 אך קיבלתי ב28/3, 3 ימים לפני. מתי אמור להיות הביוץ המוערך שלי? בנוסף, ב10/3 הייתי במעקב זקיקים וראו שני זקיקים בגדול 18 ו15, ועודכמה קטנים. בשתי השחלות(?). יש לי שתי שאלות עיקריות: אם המחזור שלי 99 אחוזמהזמן סדיר ולא מקדים או מאחר, זהמחייב שהחודש אקבל מחזור 14 יום מיום הביוץ או 28 יום מיום המחזור האחרון? שאלה שנייה: מהו לדעתך תאריך הביוץ המוערך שלי לאור הנתונים? מצטערת אם העמסתי במידע, ניסיתילעשות לעצמי סדר תוך כדי.

שלום ותודה על הפירגון ראשית יש להבין שהגוף שלנו הוא לא מחשב אני מעריך שהביוץ היה ב 12-13/3 לפי סונר זקיקים ואכן בערך 14 ימים לאחר המחזור האחרון

מנהל פורום רפואת נשים