לאחר אבחנת קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/02/2021 | 22:04 | מאת: אחת

ערב טוב, אובחנתי בבדיקת וולווסקופיה עם קונדילומה ונאמר לי שצריך לצרוב אותן. השאלה שלי היא מתי אני לא מידבקת? ראיתי שגם לאחר הסרתן הווירוס נשאר בגוף...אז מתי אוכל לשוב לשגרה ללא חשש להדביק? מציינת שהשלמתי חיסון של 9 זנים לפני שנה וקצת ויש לי בדיקת פאפ תקינה מלפני חודשיים וחצי אם זה משנה. אני פשוט מנסה להבין מתי זה עובר, איך אדע שאני כבר לא מידבקת ואיך להתנהג בינתיים. תודה מראש!

שלום אי אפשר לדעת מתי זה עובר זה לוקח לרוב כמה חודשים לאחר הצריבה

מנהל פורום רפואת נשים