ESTRADIOL (E-2) ערך גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/02/2021 | 19:48 | מאת: שואלת

שלום,התבקשתי לבצע כמה בדיקות דם עקב דימום בין ווסתי שהתרחש,ככל הנראה מלקיחת מדבקה למניעת הריון שלא בזמן הנכון וכן הוצאה שלה. הבדיקה ESTRADIOL (E-2) יצאה בערך 1318 pmol/L . פרוגסטרון פחות מ2 ואינני בהריון.שאר בדיקות הורמוני נשים תקינה. האם יש לדאוג לתוצאה זו? תודה.

זה תלוי באיזה שלב של המחזור ביצעת את הבדיקה

16/02/2021 | 09:06 | מאת: שואלת מודאגת

אני כרגע לא נחשבת במחזור. קיבלתי ב 2/2, המחזור נגמר ב6/2, באותו יום הדבקתי מדבקת אוורה ויום למחרת בבוקר ראיתי כתמים אז הוצאתי אותה. מאז ועד היום יש כתמים חומים/אדומים וכו. ז"א שכבר קיבלתי ואני לא במחזור,זה רק שיבוש בגלל המדבקה.

16/02/2021 | 11:34 | מאת: שואלת מודאגת

פרוגסטרון נמוך מ2.

מנהל פורום רפואת נשים