חשש להריון חוץ רחמי או תסמין?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/02/2021 | 18:43 | מאת: איב

שלום, ב17 לינואר אני ובן הזוג קיימנו יחסים לא מוגנים והוא גמר בחוץ (זה היה מקרה חד פעמי) אבל בשביל שנרגיש בטוחים לקחתי את הגלולה שאחרי ממש בוקר לאחר מכן, ב22 לינואר היה לי דימום ממש חזק, לא הרגיש כמו וסת ולא בתאריך של הוסת, זה נמשך כ5 ימים וקראתי שזו תופעת לוואי, אני לא יודעת כמה הפרט חשוב לשאלתי. ב8 לפברואר הייתי צריכה לקבל ולא קיבלתי, מאחר שחוויתי בחילות והתכווצויות בשבוע האחרון, היום ב15 לפברואר עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ויצא שאין לי. יש לי כאבים חזקים, סוג של דקירות לפעמים בצד שמאל של בטן התחתונה. השאלה האם הבדיקה שעשיתי יכולה להיות שלילית ועדיין יכול להיות חשש להריון חוץ רחמי או שהבדיקה לא יכולה להעיד על כך? *(אני בקבוצת סיכון מהקורונה ומעדיפה להמנע מללכת סתם ולחכות שעות בתור לבדיקה אצל רופאת הנשים) סליחה על החפירה ותודה!!!

שלום אם בדיקת ההריון שלילית אזי אין הריון גם לא הריון חוץ רחמי

מנהל פורום רפואת נשים