שימוש בנובה רינג בעודף משקל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/01/2021 | 13:12 | מאת: דיקלה

שלום, אני עם BMI גבוה (BMI 37) התחלתי להשתמש לפניי כמה ימים בטבעת נובה רינג למניעת הריון, כמובן אחרי התייעצות עם רופא, הוא אמר לי שאין בעיה שאני אשתמש בזה ,בנוסף המחזור שלי לא סדיר בכלל, עכשיו פתחתי אינטרנט וחשכו עיניי, קראתי שזה מאוד מסוכן לנשים עם BMI גבוה כמו שלי להשתמש באמצעי מניעה כמו זה, האם אני יכולה להמשיך להשתמש בנובה רינג עם עודף משקל כזה? או שעדיף להשתמש במשהו אחר? אני צריכה גם אמצעי מניעה שמסדר את המחזור, תודה ))

שלום לדעתי אם הבעיה היחידה היא עודף משקל עם בדיקות תקינות - אפשר להשתמש

מנהל פורום רפואת נשים