ציסטה גדולה מעל הרחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/01/2021 | 21:32 | מאת: יעל

שלום אני בת 40. לפני כחודש בבדיקת אולטראסאונד שנעשתה ע״י טכנאית נמצאה ציסטה גדולה בשחלה ימין. רופאת הנשים אמרה שבגלל הגודל צריך להוציא אותה ואכן פניתי לרופא מומחה בנושא, ששלח אותי לבדיקת אולטראסאונד נוספת הפעם ע״י רופא. הייתי היום בבדיקה והרופא שעשה את הא.ס אמר לי שהוא לא בטוח שמה שהוא רואה זה גניקולוגי. זה מה שכתב: ״מעל לרחם מצד ימין הודגם ממצא ציסטי צלול עם דופן חלקה 55*117 ללא זרימה חריגה בדופלר״. אני ממש מודאגת והתור לרופא יהיה רק בעוד שבוע. מה זה יכול להיות אם לא גניקולוגי?

שלום גם לדעתי כדאי לנתח ורק כך אפשר יהיה לדעת אני מציע לשקול גם סיטי

מנהל פורום רפואת נשים